Firma Piese Auto Zalau

Piese Auto Zalau

Firma Piese Auto Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Zalau: Piese Auto Zalau.

Infiintata in anul 2002, Autoland Hosu SRL, se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Zalau si in judetul Salaj.

Firma Autoland Hosu SRL are o echipa de 10 angajati care au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei, cu o vasta experienta in domeniul comercializarii de piese si componente auto import pentru Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi, Opel, camioane, Iveco, Man, ambreiaje, sisteme de tractiune si frana, lubrifianti. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Servicii

Inca de la inceputul activitatii, firma Autoland Hosu s-a preocupat sa furnizeze clientilor sai o gama larga de produse de calitate, tinand cont tot timpul de noile tendinte si necesitati existente pe piata. Aceasta preocupare a dus la o dezvoltare constanta si echilibrata a firmei de-a lungul timpului. Prin calitatea produselor si serviciilor, un raport pret/calitate bun, firma Autoland Hosu a reusit sa castige o importanta pozitie pe piata Zalaului. Pentru mai multe detalii si informatii despre produse si servicii, vizitati-ne pe www.autolandhosu.ro