Firma Piese Auto Ungheni

Hanc Luck S.R.L

Firma Piese Auto Ungheni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Ungheni: Hanc Luck S.R.L.

Avem o oferta foarte variata de autoturisme si autoutilitare second, piese originale din dezmembrari in Ungheni, Jud. Mures  pentru a verifica disponibilitatea si compatibilitatea pieselor dorite va rugam sa ne contactati. Oferim garantie pentru toate pisele second achizitionate! Nou!!! Din data de 18.01.2014 va vi deschis in fiecare sâmbăta de la 9.00 la 13.00!

Nou!!! Începând cu data de 13.01.2014 livrarea pieselor cu valoare de peste 300 Ron si care au volum sau greutate se va face gratuit in județul Mureș!

Servicii

Avem peste 150 de autoturisme  si autoutilitare disponibile pentru dezmembrare.  Dezmembram  masini si autoutilitare  import in special Anglia la preturi competitive.   Gasiti la noi  piese  pentru toate tipurile de masini europene, piese originale second hand : dezmembrari Audi, dezmembrari Volkswagen, dezmembrari BMW, dezmembrari Mercedes, dezmembrari Ford, dezmembrari Opel,dezmembrari Skoda, dezmembrari Land Rover,  dezmembrari Reanault ,dezmembrari Peugeot, dezmembrari Citroen, etc.

La noi puteti gasii: Motoare dezmembrari, cutii de viteza intregi sau dezmembrate,  elemente caroserie, caroserie completa ,  elemente interior, scaune piele, parbrize, lunete, geamuri laterale, cauciucuri,  jante,  elemente de electronica.Piesele auto din dezmembrari sunt demontate cu grija de mecanici auto calificati si sunt depozitate in conditii optime, ferite de intemperii, in plus sunt piese originale care sunt in stare perfecta de functionare demontate de pe masini avariate. Daca piesa achizitionata nu corespunde nevoilor dvs. sau daca prezinta defecte in intervalul de 30 de zile beneficiati de garantie.

Pentru a va asigura ca avem piesa dezmembrata cautata, va rugam sa ne contactati sau sa veniti la sediul nostru de dezmembrari in Ungheni, Str.Principala nr.431A (La intrare in Cristesti)

Punct de Lucru in Cristesti: Strada Principală 563

 

 

 

Galerie foto