Firma Piese Auto Stefanesti

DEXHART Service

Firma Piese Auto Stefanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Stefanesti: DEXHART Service.

DEXHART Service este un service auto înfiinţat în anul 2004 care se ocupă de reparaţii auto, comerţ cu piese de schimb noi şi second hand şi comerţ cu autoturisme second hand.

Activitităţile de reparaţii şi întreţinere se realizează cu personal specializat, experimentat şi cu o înaltă pregătire profesională, care utilizează dotările de ultimă generaţie în domeniu.

De-a lungul anilor specialiştii firmei DEXHART Service au câştigat respectul şi aprecierea clienţilor săi, lucru întărit de faptul că piesele de schimb şi reparaţiile efecutate în cadrul Service DEXHART au beneficiat de garanţie conform legislaţiei în vigoare.

La sediul companiei noastre orice posesor de autovehicul poate găsi un sortiment foarte diversificat de piese şi accesorii, atât noi, cât si piese auto din dezmembrari pentru autovehiculele străine dar şi pentru cele autohtone, la un preţ avantajos.

Experienţa acumulată în domeniu auto ne permite să desfăşurăm aceste activităţi cu maximă eficienţă, în condiţii de calitate şi la preţuri competitive.

Ne propunem să ne implicăm cu toate resursele umane si logistice pentru:

 • îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor
 • consolidarea relaţiilor de afaceri pe care le avem atât cu clienţii cât şi cu furnizorii şi deschiderea unor relaţii noi
 • dezvoltarea şi adaptarea continua în condiţiile unei pieţe concurenţiale
 • adoptarea noilor soluţii tehnice în domeniu auto.

Servicii

Service rapid

Te grabesti?
Dexhart Service vă oferă nu numai calitate la un preţ avantajos dar şi operativitate în realizarea lucrărilor, termenele stabilite de comun acord fiind o prioritate pentru noi. Timpul dumneavoastră pentru noi CONTEAZĂ!

Receptie directa

Service-ul nostru va pune la dispoziţie un serviciu de diagnoză în prezenţa clientului, efectuat cu un echipament tehnic de vârf, menit să vă ofere siguranţa necesară.
Noi vă oferim consultanţă dumneavoastră decideţi.

Tinichigerie

Profesioniştii noştrii vor aduce maşina dumneavoastră la starea originală.
Efectuam reparatii de cea mai mare calitate:

 • redresari caroserie pe dispozitiv de centrat Longus
 • sudura in argon
 • dispozitiv de masurare distante caroserii
 • prese hidraulice

Vopsitorie

Personalul nostru calificat vă garantează lucrări de vopsitorie de calitate superioară folosind utilaje de ultimă generaţie:

 • cabina de vopsit  marca CMC cu sistem de recirculare a gazelor si tehnica vopsirii pe baza de apa
 • CPS pentru stabilirea noantelor de culoare
 • Laborator – preparare vopsele
 • Hale pregatire autoturisme pentru vopsit
 • Folosim vopsele pe baza de apa marca Standox si Lesonal
 • Lampa uscare rapida cu infrarosu


Tratamente speciale

Vopseaua işi pierde strălucirea şi se mătuieşte din cauza căldurii, a frigului sau a prafului. Tratamente periodice menţin aspectul impecabil al maşinii dumneavoastră. Service Dexhart vă poate ajuta să oferiţi maşinii îngrijirea de care are nevoie.

Serviciul tractari

NON-STOP doar pentru dumneavoastră!
Sună la mobil 0769.251.852 şi vei beneficia de ajutor prompt garantat. 

 

 

Programare telefonica

Termenul de programare pentru maşina dumneavoastră îl stabilim telefonic. Piesele de schimb se livrează în timp util şi aşteptarea la recepţie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregătit!  

Magazin de piese

Service-ul Dexhart asigură montaj şi acordă garanţie atât pentru piese cât şi pentru manoperă. Pisele pot fi noi sau provenite din dezmembrări auto, Dexhart având piese auto din dezmembrări modele noi.