Firma Piese Auto Sibiu

Ford Sibiu - Genius Cars

Firma Piese Auto Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Sibiu: Ford Sibiu - Genius Cars.

Descrierea companiei:
Genius Cars SRL, distribuitor si reparator autorizat Ford. Construit pe o suprafata de aproximativ 1400 mp, complexul Genius Cars pune la dispozitia celor care doresc sa achizitioneze un autovehicul Ford, dar si celor care doresc sa intretina automobilul Ford pe care il detin, produsele, serviciile si specialistii de care au nevoie.

In cadrul complexului nostru regasiti:

- Showroom Ford: cu o suprafata de 400 mp, zona de expunere auto, zona de parcare clienti, zona de asteptare pentru clienti, Internet Wi-Fi si alte numeroase facilitati.
- Service Ford: cu o suprafata de 1.000 mp care cuprinde: 4 posturi de mecanica autoturisme, 1 post de mecanica interactiva, stand frane, stand directie, 4 posturi de tinichigerie, 2 posturi de vopsitorie; depozit de piese si accesorii.

Viziunea noastra: sa devenim un colaborator si partener de incredere pentru toti clientii nostri.
Misiunea noastra: sa oferim tuturor clientilor nostri servicii auto integrate la cele mai inalte standarde, astfel incat beneficiile sa apartina ambelor parti implicate – oferind valoare si primind in schimb recunoastere de brand si calitate.
Valorile noastre: facem ceea ce e corect pentru oamenii nostri, mediul nostru si societatea noastra, dar mai presus de toate pentru clientii nostri.

Servicii

Pachet de servicii oferite:

  • comercializarea intregii game de autoturisme si autoutilitare Ford
  • consiliere si indrumare in vederea informarii si alegerii autovehiculului Ford
  • servicii financiare pentru achizitia de autovehicule Ford: Credit si Leasing
  • comercializarea pieselor de schimb si accesoriilor originale
  • atelier de service specializat Ford pentru mentenanta si reparatii