Firma Piese Auto Scheia

Piese Auto Dezmembrari Auto Scheia

Firma Piese Auto Scheia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Scheia: Piese Auto Dezmembrari Auto Scheia.

La Auto Schunn beneficiaţi de servicii profesioniste de cea mai bună calitate.

Calitatea germana recunoscută este obiectivul echipei Auto Schunn iar satisfacţia clienţilor este de fiecare dată un prilej de confirmare a valorilor companiei.

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vă bucuraţi de beneficiile oferite de o experienţă de mai bine de o sută de ani în construcţia de autovehicule şi piese de schimb. Aceste piese impresionează prin prisma calităţii lor proverbiale, a siguranţei testate şi a fiabilităţii ridicate. 

Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinară şi uimitorul raport calitate/preţ oferă o eficienţă deosebită din punct de vedere al costurilor.

Servicii

Vindem piese auto pentru:

Mercedes

Garanţie, transport, livrare, retur:

Piesele originale au garantie 2 ani pentru PKW(autoturisme) si 1,5 ani pentru LKW(camioane) daca acestea sunt montate intr-un service autorizat de catre RAR de a efectua reparatii/inlocuire pentru piesa solicitata cat si pentru marca autovehiculului din care piesa face parte.

Returul produsului este posibil in termen de 10 zile de la achizitionarea produsului on-line pe baza unei dovezi ferme de nefunctionalitate sau compatibilitate! In cazul returului transportul este achitat de catre client. Nu se accepta la retur piesele cu ambalaj deteriorat,(rupte, scrise murdare), fara ambalaj sau incomplete.

Dovada garantiei se face in baza facturii si dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de lucru care sa contina felul lucrarii, factura pentru prestarea serviciilor). 

Nu fac obiectul garantiei:
Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate, setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Piesele prezinta o uzura normala. Piesele se defecteaza in urma unui montaj necorespunzator. Defectiunea este cauzata de lipsa verificarilor la timp sau periodice. Piesa a fost montata intr-un ansamblu cu alte piese defecte sau modificate. Piesa prezinta deficiente din cauza unui accident de circulatie sau de alta natura(socuri termice, electrice, mecanice). Montarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate/Service-uri duc la pierderea garantiei fara drept de a solutiona garantia produsului.

Prin confirmarea telefonica sau email cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit produsele in perfecta stare.

Expedierea se va face prin intermediul unei societati de curierat rapid

Galerie foto