Firma Piese Auto Roman

Medy Fam Serv

Firma Piese Auto Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Roman: Medy Fam Serv.

La preturi fara concurenta va punem la dispozitie o gama variata de piese auto pentru orice marca de automobil. Avand angajati cu experienta in domeniu noi va putem recomanda si sfatui in legatura cu orice problema legata de masina dumneavoastra.

Piesele auto pe care le comercializam sunt piese auto originale dar si piese auto after-market , de calitate superioara. Oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret , siguranta si promptitudine dar si consultanta gratuita in domeniu.

Servicii

Medy Fam Serv  poseda un service auto cu cele mai bune dotari tehnice, unde masina ta este tratata cu cea mai mare seriozitate si atentie.

Medy Fam Serv Galati  ofera servicii complete si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor necesare masinii dumneavoastra. O echipa profesionista, avand un service auto modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica, diagnoza, servicii roti, si multe alte servicii.

Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie,scule si dispozitive speciale precum si documentatie si programe de diagnosticare pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala. Pentru a face o programare in service-ul auto Medy Fam Serv va rugam sa ne apelati la unul din numerele de telefon afisate pe site. 

Galerie foto