Firma Piese Auto Orastie

Piese Auto Dezmembrari Auto Orastie

Firma Piese Auto Orastie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Orastie: Piese Auto Dezmembrari Auto Orastie.

Calitatea germana recunoscută este obiectivul echipei noastre iar satisfacţia clienţilor este de fiecare dată un prilej de confirmare a valorilor companiei.

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vă bucuraţi de beneficiile oferite de o experienţă de mai bine de o sută de ani în construcţia de autovehicule şi piese de schimb. Aceste piese impresionează prin prisma calităţii lor proverbiale, a siguranţei testate şi a fiabilităţii ridicate. 

Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinară şi uimitorul raport calitate/preţ oferă o eficienţă deosebită din punct de vedere al costurilor.

Piesele originale au garantie 2 ani pentru PKW(autoturisme) si 1,5 ani pentru LKW(camioane) daca acestea sunt montate intr-un service autorizat de catre RAR de a efectua reparatii/inlocuire pentru piesa solicitata cat si pentru marca autovehiculului din care piesa face parte.

Returul produsului este posibil in termen de 10 zile de la achizitionarea produsului on-line pe baza unei dovezi ferme de nefunctionalitate sau compatibilitate! In cazul returului transportul este achitat de catre client. Nu se accepta la retur piesele cu ambalaj deteriorat,(rupte, scrise murdare), fara ambalaj sau incomplete.

Dovada garantiei se face in baza facturii si dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de lucru care sa contina felul lucrarii, factura pentru prestarea serviciilor). 

  • Accesorii caroserie - Ambreiaj - Cutie de viteze - Distributie
  • Echipament interior - Electrice - motor - Instalatie electrica Motor
  • Sistem aer conditionat - Sistem alimentare combustibil - Sistem aprindere combustibil
  • Sistem comfort - Sistem de evacuare - Sistem directie - Sistem franare
  • Sistem iluminare - Sistem informatii - Sistem injectie - Sistem racire motor
  • Sistem siguranta - Sistem suspensie - Sistem tractare
  • Sistem transmisie - Subansamble roti, etc.

Galerie foto