Firma Piese Auto Odorheiu Secuiesc

Scut Protection

Firma Piese Auto Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Odorheiu Secuiesc: Scut Protection.

Sc Scut Protection Srl en-gros, produce şi comercializează scuturi de motor din tablă de oțel de 2-3 mm, scuturile sunt vopsite în câmp electrostatic. Scuturile de motor sunt proiectate şi confecţionate de firma noastră, pentru aproape toate tipurile de autoturisme.


Scut metalic de protecție pentru motor este conceput pentru condiţii dificile de drum: gropi, pietre, denivelări, macadam.

De asemenea au rolul de a proteja partea de dedesubt a mașinii în special baia de ulei de la motor și cutia de viteză cât şi restul elementelor şi accesoriilor expuse factorilor externi.

Fiecare scut este distribuit cu șuruburi de prindere și accesorii, nu aveți nevoie de nici o modificare la mașina dvs, dacă folosiți scuturile oferite de firma noastră.

Societatea noastră are sediul în Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, de aici se distribuţie în toate colţurile tării.

Servicii

Vindem piese auto pentru:

Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lada, Land-Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, VW, Volvo, Vauxhall

Garanţie, transport, livrare, retur:

24 luni

Galerie foto