Firma Piese Auto Jilava

Safety Car

Firma Piese Auto Jilava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Jilava: Safety Car.

Safety Car are ca prim obiectiv furnizarea de servicii de cea mai inalta calitate in domeniul pieselor de schimb necesare reparatiilor efectuate in service, pentru unele din cele mai prestigioase marci de autovehicule comerciale si autoturisme.

Parcul de autovehicule comerciale si autoturisme este in continua schimbare. A face fata acestei continue modificari este o permanenta provocare acceptata de firma noastra. 
Este stiut faptul ca in relatiile cu furnizorii externi, seriozitatea si constanta in afaceri este principala caracteristica ce conteaza. 
Relatiile de afaceri care au crescut de la an la an, pot arata tuturor celor interesati, ca firma noastra este partenerul de care aveti nevoie, pentru noi initierea unei relatii de afaceri nefiind un scop in sine, ci numai un nou inceput care ne onoreaza, dar ne si obliga.

       

 

Servicii

Firma noastra asigura o gama completa de piese auto originale necesare reparatiilor efectuate in service-ul propriu, pentru camioanele: SCANIA,MAN, MERCEDES-BENZ, DAF, VOLVO, cat si pentru autoturismele: VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA, SEAT, PORSCHE, CHEVROLET, DAEWOO, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, FORD, FIAT, LAND-ROVER, KIA, MAZDA, MITSUBISHI, CITROEN, TOYOTA, LEXUS, HYUNDAI, BMW, NISSAN, MERCEDES-BENZ, VOLVO, DACIA, etc.

Galerie foto