Firma Piese Auto Iasi

TOROM INTERNATIONAL

Firma Piese Auto Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Iasi: TOROM INTERNATIONAL.

Firma S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L., a fost infiintata in anul 1997, avand ca principal obiect de activitate importul, distributia si vanzarea cu amanuntul a anvelopelor noi. 
Fiind direct importatori de anvelope noi, va putem oferi cele mai bune preturi!!!
Avand o vasta experienta in acest domeniu, putem oferi clientilor nostri o gama variata de anvelope noi, anvelope de vara noi, anvelope de iarna, anvelope pentru toate anotimpurile sau all season, pentru orice autoturism, autoutilitara, SUV (4 x 4), camion, remorca si in mod sigur pentru orice buzunar!
Deasemenea comercializam si jante din otel noi sau jante din aliaj noi. 

Servicii


- montat - demontat anvelope
- echilibrat roti
- indreptari jante prin roluire (detinem cea mai performanta masinarie de roluit jante de otel din Iasi)
- umflare cu azot - presiune cu azot
- hotel anvelope

Vindem piese auto pentru:

Alfa-Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land-Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, VW, Volvo, Iveco

Garanţie, transport, livrare, retur:

Perioada de garanţie începe de la data vânzării înscrisa de vânzător în documentul de vânzare şi se întinde pe o perioada de 24 luni, pentru eventuale defecte de fabricatie.

 

Galerie foto