Firma Piese Auto Deva

Piese Auto Dezmembrari Auto Deva

Firma Piese Auto Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Deva: Piese Auto Dezmembrari Auto Deva.

Piesele originale au garantie 24 luni pentru PKW(autoturisme) si 12luni pentru LKW(camioane), daca acestea sunt montate intr-un service autorizat MERCEDSE-BENZ pentru piesa solicitata cat si pentru marca autovehiculului din care piesa face parte. 

Returul produsului este posibil in termen de 10 zile de la achizitionarea produsului on-line pe baza unei dovezi ferme de nefunctionalitate sau compatibilitate! In cazul returului transportul este achitat de catre client. Nu se accepta la retur piesele cu ambalaj deteriorat,(rupte, scrise murdare), fara ambalaj sau incomplete.

Dovada garantiei se face in baza facturii si dovada montarii intr-un service autorizat MERCEDES BENZ (deviz de lucru care sa contina felul lucrarii, factura pentru prestarea serviciilor).

Nu fac obiectul garantiei:

  • Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate, setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Piesele prezinta o uzura normala. Piesele se defecteaza in urma unui montaj necorespunzator. Defectiunea este cauzata de lipsa verificarilor la timp sau periodice. Piesa a fost montata intr-un ansamblu cu alte piese defecte sau modificate. Piesa prezinta deficiente din cauza unui accident de circulatie sau de alta natura(socuri termice, electrice, mecanice). Montarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate/Service-uri duc la pierderea garantiei fara drept de a solutiona garantia produsului.
  • Prin confirmarea telefonica sau email cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit produsele in perfecta stare.”

Alternativa economică

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt alternativa economică şi ecologică: calitate superioară, piese verificate din punct de vedere al siguranţei la un preţ rezonabil - cu până la 50% mai ieftine. Şi cu aceeaşi garanţie a producătorului ca în cazul unei piese noi.-

Actualizare rapidă, calitate verificată temeinic

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt supuse aceloraşi cerinţe de calitate ca şi piesele noi. Acestea sunt prelucrate de experţii noştri şi actualizate din punct de vedere tehnic, pentru a întruni din nou cele mai înalte standarde ale Mercedes-Benz cu privire la fiabilitate, siguranţă şi durabilitate.-

Fiabil, preţ rezonabil şi prietenos cu mediul.

Fie că este vorba despre o pompă de apă, alternator sau un motor recondiţionat – piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz vă oferă fiabilitate la un preţ rezonabil. Şi vă ajută şi să protejaţi mediul.

Galerie foto