Firma Piese Auto Cristesti

Materom

Firma Piese Auto Cristesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Cristesti: Materom .

Compania MATEROM este o firmă românească, dinamică, cu aproape 15 ani de experienţă, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul importului şi distribuţiei de piese auto cu pasiune, profesionalism, comunicând în mod activ cu clienţii şi furnizorii, pentru a realiza conexiuni profitabile între cei mai renumiţi producători din industia automotive şi consumatorii finali.
MATEROM și-a propus să urce, prin seriozitate și profesionalism, pe podiumul primilor 3 distribuitori de piese auto din România și să rămână un business de succes al familiei Baciu care să fie continuat peste generații. Promovăm bunele relații între oameni și contribuim la siguranța și bunăstarea membrilor societății în care trăim.

Valorile noastre servesc ca o busolă pentru acţiunile noastre şi ne descriu modul în care ne comportăm în afaceri :

• urmărim permanent satisfacția și dezvoltarea profesională a personalului angajat, astfel încât angajarea să fie pe viață;
• construim relații de lungă durată cu furnizori care oferă încredere, servicii și produse de înaltă calitate;
• dezvoltăm parteneriate de încredere cu clienții noștri prin creșterea continuă a calității serviciilor și produselor.

Servicii

Materom, importator si distribuitor de piese auto cu o bogata experienta acumulata in cei 15 ani de activitate in domeniu, va ofera operativ o vasta gama de repere: piese auto, consumabile, solutii chimice si accesorii auto. Prin oferta noastra acoperim cea mai mare parte a solicitarilor de piese , oferind peste 435.400 de articole de  inalta calitate, la cel mai bun raport calitate-pret.

Galerie foto