Firma Piese Auto Campina

Gistel Tires

Firma Piese Auto Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Campina: Gistel Tires.

Gistel Tires SRL
Magazin Piese Auto | Service Auto | Anvelope | Acumulatori | Uleiuri
0244.376.584 / 0728.891.800

   Gistel Tires înţelege că, atunci când un sofer are probleme cu un pneurile, doreste un produs de calitate, sfatul unui specialist si confortul unei soluţii locale. Stim că gama de tipuri de pneuri si marci disponibile astăzi poate face alegerea dumneavoastra foarte greoaie, de accea experţii noştri in anvelope sunt la îndemână dumneavoastra pentru a vă sfatui si sa va asiguraţi că veţi obţine anvelopele recomandate pentru masina dumneavoastra.

piese auto campina

  Oferim o gama completa de produse, pentru toate autovehiculele comercializate in Romania. Preturile oferite de noi sunt competitive la nivel national, prin achizitionarea acestora direct de la importatori.
Profita acum de ani de experienta in domeniul auto pe care specialistii nostri o au si achizitioneaza cele mai bune piese auto, de o calitate exceptionala.
Nu trebuie sa fii specialist ca sa beneficiezi de o diagnosticare rapida si un pret corect. In plus puteti monta piesele achizitionate in service-ul nostru.

service auto piese auto campina

  Societatea noastra reprezinta solutia potrivita pentru service auto. Ca urmare a unei experiente importante in domeniul auto, echipa noastra va garanteaza rezolvarea oricaror probleme aparute. Pentru a raspunde solicitarilor clientilor nostri in timp util, dispunem de o echipa bine pregatita si echipata corespuzator realizarii oricaror interventii. Pentru a va oferi service auto de calitate dispunem de personal specializat,mecanici, electricieni care se vor ocupa de diagnoza auto dar si de reparatii ce tin de mecanica si electrica auto.

  Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de noi va rugam sa ne contactati la:

Contact - Punct de lucru 1 Campina, Str. Petrolistului nr. 16 (Autogara)

Piese si accesorii auto
tel: 0244/376 584
mobil: 0728 891 800

Anvelope
mobil: 0730 117 214 - Dumitrache Niculae
tel.: 0244/33 01 22

Service auto
mobil: 0730 117 215 - Secareanu Doru

Contact - Punct de lucru 2 - Breaza, Str. Republicii nr. 37 (Centru)
mobil: 0724 044 945
Tel./Fax: 0244 340 560

Director
Dumitrache Niculae
0730 117 214

Servicii

GISTEL TIRES TE AJUTA SA REPARI DEFECTIUNILE APARUTE LA MASINA TA !
Ne pare rau sa aflam ca ai probleme cu masina ta. Ce ne puteti spune de problema aparuta ? Face un zgomot ciudat ? Aveti probleme la accelerare ? Ati observat ca trebuie sa apasati mai tare pe pedala de frana pentru a incetini vehiculul dumneavoastra ? Cu cat ne spuneti mai multe despre autovehiculul dumneavoastra cu atat mai rapid si mai precis putem diagnostica problema. 
Nu sunteti sigur cum sa descrieti defectele ?
Suntem bucurosi sa vii in service-ul nostru sa facem o diagnosticare impreuna.

FII DETALIAT
Da-ne cat mai multe informatii despre vehiculul dvs, nu omiteti nimic, nu este o prostie sa incerci sa imiti un anumit zgomot produs de autovehiculul dvs. Le-am auzit pe toate. Spune-ne daca problema apare numai la anumite viteze, daca problema apare dupa ce a rulat o anumita perioada de timp, daca zgomotul apare la franare sau daca face zgomote ascutite.

FII MINUTIOS
Spune specialistului de la Gistel daca ati mai avut probleme cu vehiculul dumneavoastra. Asigurati-va ca mentionati daca problema aparuta a mai avut loc si inainte, sau daca vehiculul dumnevoastra a suferit vre-o lucrare mecanica recenta.

FII RABDATOR
Identificarea unui defect poate dura ceva timp. Specialistul nostru va face o secventa completa de diagnosticare pentru a identifica sursa problemei si pentru a lua o decizie cum sa o rezolve.

FII INFORMAT
Ai achizitionat de curand autovehiculul si vrei sa iei o decizie informata asupra problemelor curente sau asupra celor ce pot sa apara pe viitor ? Vino sa facem o diagnosticare completa a vehiculului dumneavoastra.

SFATURI
Inainte de a pleca la drum asigurati-va ca autovehiculul dumneavoastra se afla intr-o forma buna de rulare. 
La Gistel Tires putem sa va facem o diagnosticare completa asupra intretinerii periodice. 
Daca esti in cautarea unui service profesionist complet de intretinere si reparatii sau daca aveti nevoie de cineva de incredere care sa va rezolve toate problemele mecanice aparute, specialistii nostri va stau la dispozitie.

OFERIM:

  • Service Auto
  • Piese Auto
  • Anvelope
  • Acumulatori
  • Uleiuri

Galerie foto