Firma Piese Auto Campina

Piese Auto Campina

Firma Piese Auto Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Campina: Piese Auto Campina.

  Oferim o gama completa de produse, pentru toate autovehiculele comercializate in Romania. Preturile oferite de noi sunt competitive la nivel national, prin achizitionarea acestora direct de la importatori.
Profita acum de ani de experienta in domeniul auto pe care specialistii nostri o au si achizitioneaza cele mai bune piese auto, de o calitate exceptionala.
Nu trebuie sa fii specialist ca sa beneficiezi de o diagnosticare rapida si un pret corect. In plus puteti monta piesele achizitionate in service-ul nostru.

 

  Societatea noastra reprezinta solutia potrivita pentru service auto. Ca urmare a unei experiente importante in domeniul auto, echipa noastra va garanteaza rezolvarea oricaror probleme aparute. Pentru a raspunde solicitarilor clientilor nostri in timp util, dispunem de o echipa bine pregatita si echipata corespuzator realizarii oricaror interventii. Pentru a va oferi service auto de calitate dispunem de personal specializat,mecanici, electricieni care se vor ocupa de diagnoza auto dar si de reparatii ce tin de mecanica si electrica auto.

  Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de noi va rugam sa ne contactati la:

Galerie foto