Firma Piese Auto Bucuresti-Sector 5

Piese Auto Sector 5

Firma Piese Auto Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Bucuresti-Sector 5: Piese Auto Sector 5.

SC AUTO SERVICE CLASIC SRL  are ca domeniu principal de activitate repararea si intretinerea autovehiculelor. De asemenea, asigura clientilor furnizarea pieselor de schimb aferente reparatiilor. AUTO SERVICE CLASIC SRL a inceput activitatea in 2012, aflandu-se intr-o continua modernizare, iar in prezent isi desfasoara activitatea pe o suprafata corespunzatoare si cu dotari moderne. Totodata, personalul nostru este specializat in executarea lucrarilor de reparatii intr-un timp cat mai scurt. Din 2014  Auto Service Clasic este service partener GENERALI ASIGURARI, si punct de costatare daune 

g

auto CASCO Generali.

2_11In timpul asteptarii clientii pot  urmari pe monitor masina in timpul reparatiei sau pot naviga pe internet. De asemeni, localizarea service-ului langa un mare centru comercial si de distractii da posibilitatea clientilor de a-si petrece timpul necesar reparatiei automobilului intr-un mod cat mai placut.

Serviciile oferite de noi se impart in doua grupe: tinichigerie-vopsitorie pentru toate marcile si mecanica.

Sectiunea tinichigerie-vopsitorie este formata din:

  • zona  tinichigerie
  • zona de pregatire
  • zona de vopsire
  • laborator de preparare vopsele
  • zona de dezechipare – echipare automobile

Zona de tinichigerie – echipata cu  SDV – uri corespunzatoare normelor in vigoare, asigura repararea pieselor metalice de caroserie deformate. Sudurile se executa in atmosfera protejata sau in puncte.

Zona de pregatire –  inchisa cu cortina si ventilata – cu o capacitate de patru autoturisme

3_01Aici se folosesc materiale  de la producatori cu traditie in  domeniu, de foarte buna calitate, zona fiind echipata cu compresor de aer propriu si scule pneumatice si manuale indispensabile muncitorilor pentru realizarea lucrarilor conform cerintelor. Toate materialele respecta normativele „LOW VOC”.  

Zona de vopsire este dotata cu cabina de vopsit de mari dimensiuni, compresor de aer propriu, pistoale de vopsit performante. Vopselele care  se aplica pe masini sunt ecologice( pe baza de apa) iar lacurile sunt din gama „LOW VOC”. 

Laboratorul de preparare a vopselelor  este echipat cu stand de mixare  si vopsele pe baza de apa de la un renumit producator. Aici se elaboreaza vopselele pentru masinile aflate in lucru  conform codurilor de producator ale masinilor. 

Zona de dezechipare – echipare  este zona in care partile lovite ale masinilor sunt demontate in vederea repararii iar accesoriile pieselor de caroserie demontate sunt depozitate in conditii optime. De asemeni, dupa repararea pieselor si vopsirea lor sau a masinii, aici se monteaza piesele si accesoriile ,cu mare grija, pe masina.  

O atentie deosebita o acordam protejarii mediului in acest sens utilizam materiale care indeplinesc conditiile LOW VOC, alegand cu atentie chiturile, fillerele, degresantii, lacurile, precum si celelalte materiale folosite la vopsitorie.  

Service-ul dispune de trei posturi de mecanica dotate cu doua elevatoare cu coloane si unul hidraulic tip platforma(foarfeca).

     5_400  
   6_400_01 

 

Dotarile existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare simultan pentru 3 autovehicule. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ. Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie, si de frânare. Aceste reparatii se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu . Pentru realizarea acestor operatiuni, mecanicii nostri, sunt sub atenta supraveghere a sefului de service si utilizeaza echipamente furnizate de companii reprezentative in domeniu.  Constatarea primara -  clientul nostru are posibilitatea ca, impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic, sa poata stabili pe loc ce lucrari urmeaza a se efectua participand la diagnoza primara a masinii, primind astfel solutii simple la cele mai complexe probleme, incepand cu disfunctionalitatile reclamate de client.

     7_02  8_400_01
  

Echipa - avand un nivel inalt de instruire, colectivul nostru este pregatit sa va ofere asistenta la un inalt nivel tehnic. Se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. In afara faptului ca ii permitem clientului sa asiste langa masina sa(in conditii de securitate) pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism ii putem permite sa isi lase autoturismul in service si acesta o poate vizualiza prin intermediul sistemului video de monitorizare intern.

 

Servicii

  • Tinichigerie
  • Vopsitorie
  • Mecanica
  • Electrica

Galerie foto