Firma Piese Auto Bistrita

Piese Auto Bistrita

Firma Piese Auto Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Piese Auto Bistrita: Piese Auto Bistrita.


Fara o protectie corespunzatoare, expunerea zilnica la murdarie (ulei, vaselina, praf de placute de frana, lac, vopsea, etc.) poate cauza probleme grave pielii si va poate impiedica sa va folositi mainile la capacitate maxima. Acest lucru poate afecta capacitatea de munca, placerea de a munci si chiar va poate imbolnavii temporar.

  Mainile murdare trebuie curatate si ingrijite, impiedicand murdaria sa cauzeze probleme pieli. Dar mainile trebuie curatate complet, incat murdaria sa nu se acumuleze in timp. De aceea acest produs este de cea mai buna calitate, garantand maini complet curatate de fiecare data.

  Produsele sunt importate din Germania si sunt folosite ca degresant pentru maini in industria grea si in service-uri auto.

  Sandexon Ultra, este o crema de spalat pe maini foarte concentrata, recomandata pentru curatarea in profunzime a mainilor murdare, fara nisip si fara rumegus. Contine tenside anionice si tensioactivi amfoterici, substante de protectie a pielii, cu parfum de lamaie. Biodegadabila in procent de peste 90%.

Galerie foto